Nytt rottefôr

Rottefôret RM1 er, som mange har fått med seg, ikke lenger mulig å få sendt til Norge. Det vil i alle fall ikke skje på en god stund pga byråkrati etter Brexit. Dette syns vi selvfølgelig er veldig trist, og det har vi inntrykk av at våre medlemmer syns òg. 

Sammen med Gnagerutstyr.com, har vi den siste tiden sett oss om etter et alternativt fôr vi kan tilby våre medlemmer rabatt på. 

Resultatet er nå at vi har bestemt oss for å teste et nytt fôr fra produsenten Altromin:
https://altromin.com/products/standarddiets/rats/1320#produkt_1324
Altromin har et godt rykte innenfor markedet, og anbefales av Den Danske Tamrotteforening.  Fôret selges hovedsaklig til laboratorium, som med RM1, men òg til veterinærer.

Gnagerutstyr bestiller i første omgang inn en mindre mengde for å teste ut fôret, og interesse blant medlemmene i NTF, og øvrige kunder.  Medlemmer i Norsk Tamrotteforening får 20% rabatt på denne første batchen. Du bruker fortsatt ditt medlemsnr som rabattkode.

De som velger å teste ut dette fôret er velkommen til å sende oss en tilbakemelding etter et par uker. Tilbakemeldinger kan sendes til; ntf@tamrotter.com, legg gjerne ved bilde. Medlemmer som sender tilbakemelding etter å ha prøvd ut fôret får sitt medlemskap automatisk fornyet til 2022, men det er da viktig at dere bruker rabattkoden. 

Håper at den nye maten faller i smak 😊