Hva er rotte-Norge uten NTF? - Et rop om hjelp...

Post Reply
Vimsy
Stjeler søppel
Posts: 759
Joined: 20 Jan 2015, 14:08
Kjønn: Kvinne
Contact:

Hva er rotte-Norge uten NTF? - Et rop om hjelp...

Post by Vimsy »

NTF trenger flere engasjerte medlemmer og medlemmer som selv ønsker å ta i et tak.

De siste årene har styret vært underbemannet. Uten styre, er det ingen NTF. Har dere tenkt på hva dette vil bety?

NTF får stadig henvendelser fra folk som trenger og ønsker å vite mer om rotter. Det er mye som det arbeides med i kulissene, som aldri synes.

Uten NTF vil rotter sjeldent være representert. Vi har vært på stands for dyreorganisasjoner, på messer og på andre dyrearrangementer. Vi har holdt foredrag, vi er i kontakter for å holde flere. Mange mennesker er blitt snakket med og opplyst om rotters ve og vel. Og mange har fått et nytt syn på disse fantastiske kjæledyrene.

Uten NTF blir det ikke laget flyers eller annen info om rotter og rottehold. Det blir allerede laget for få/ingen artikler, enda det er så mye mer av info man kunne fått arbeidet med og fått ut. Uten korrekt info vil mange flere eiere og potensielt dyrebutikker starte skjevt og gjøre feil.

Det vil ikke ligge info om fornuftig avl ute på en bestemt side, og folk vil i større grad lage sine egne "kjøreregler"for hva som er etisk riktig og greit.

Vi gir medlemmer tilgang på fôr man ikke får kjøpt i butikkene, til lav pris, og med høy kvalitet. Nettbutikken er et STORT arbeid og ansvar.

Som sagt - NTF arbeider med mye spennende. Men NTF trenger et styre for å fungere og overleve. Har du overskudd og lyst, og brenner for rotter - engasjér deg!

Som styremedlem står man ganske fritt til å jobbe så mye som man har mulighet til. Det viktigste for NTF er å ha flere strenger å spille på.

Sent fra min SM-J510FN via Tapatalk

Sent fra min SM-J510FN via Tapatalk
---- Ceecii Rotteri ---- Besøk gjerne vår FB-side https://www.facebook.com/CeeciiRattery/

Post Reply