Retningslinjer for "Kjøp og salg"

Rotter og rotterelaterte annonser, inkludert rottepass og transporthjelp.

Moderator: Moderatorer

Locked
Camilla Ø
Stjeler søppel
Posts: 847
Joined: 15 Feb 2004, 14:15
Location: Kristiansand
Contact:

Retningslinjer for "Kjøp og salg"

Post by Camilla Ø »

Generelt

Alle annonser skal legges ut på denne forumdelen ("Kjøp og salg/omplassering"). Feilplasserte annonser vil bli flyttet.

Kun annonser som gjelder rotter og rotterelatert utstyr legges ut på NTFs forum. Annonser som gjelder andre dyr enn rotter vil bli slettet.

Linke til andre nettsider eller forum i annonsen

Det er ikke tillatt å legge ut tråder med link til en annonse på et annet forum, med mindre trådstarter har tilknytning til annonsen (d.v.s. har lagt ut den originale annonsen selv eller kjenner annonsøren). Årsaken er at NTF ikke kan gå god for innholdet i slike annonser og ikke ønsker å reklamere for annonser som kan bryte med våre retningslinjer for kjøp/ salg og omplassering. NTF sine moderatorer forbeholder seg retten til å fjerne slike linker dersom innholdet viser seg å bryte med våre retningslinjer, selv om annonsøren selv har lagt ut linken.

Rotter som dyrefór, antydninger til avlivning og import.

Kjøp og salg av rotter som dyrefór aksepteres ikke.

Det er ikke tillatt verken å true eller antyde at rotten(e) vil bli avlivet dersom ingen nye eiere melder seg. Det er heller ikke tillatt å be andre om å betale eiers utgifter til veterinærbehandling.

Annonser som bryter med norsk lov om innførsel av levende dyr, vil bli slettet av NTFs moderatorer. Se forøvrig prioriterte tråder om import av dyr fra utlandet på NTFs forum.

*Endra 28. mars 2010 av Renya.*

Locked