Rotteskogens Kull E - Domino's Kull F (Samarbeid)

Oppfølging av rottekull, ein tråd per kull.
Ingerid Øksnevad
River avispapir
Posts: 886
Joined: 05 Jun 2013, 09:37

Re: Rotteskogens Kull E - Domino's Kull F (Samarbeid)

Post by Ingerid Øksnevad »

18 mnd rapport.

Jente 1. X
Vekt: 430
Helse:Fortsatt ikke symptomer på noe som helst.
Adferd mot rotter: Aldri involvert i konflikter - helt uanstrengt i alle introer.
Adferd mot mennesker: Ikke supersosial, men finner seg i alt.
Annet: Ser aldri at hun skvetter for noe som helst lenger. Takler nå alt. Forsøkt parret våren 17, men tok seg ikke. Forsøkte bare en gang.

Jente 2: Kosinus / Knaske
oppdatering mangler

Jente 3: Sirkeline
Vekt: 450 gram
Helse: Frisk og rask!
Adferd mot rotter: Bare snill og god. Har alltid kunne satt henne sammen med alle mulige rotter.
Adferd mot mennesker: Elsker kos og kontakt. En skikkelig godrotte på alle mulige måter <3
Annet: Utrolig stabil og god. Takler virkelig alt.
Forsøkt parret flere ganger med flere hanner, men tok seg aldri.

Jente 4: Radius
Radius fikk slippe da svulsten hennes sprakk i januar 17 :(

Gutt 1 Vektor
Vekt: 665, holder vekten fint
Helse: Fått en krøll på halen. Vært hos veterinær som ikke finner noe galt. Antar at dette kommer av nedsatt bevegelighet i det ene bakbenet etter skaden han fikk når han var bitteliten. Ellers ikke noen symptomer på noe som helst.
Adferd mot rotter: Introdusert til Kampsport Yoshi denne våren. Virket litt usikker i de første møtene. Yoshi var litt dominerende noe Vektor synes var litt skummelt. Tok aldri igjen, men bustet litt. Gikk seg til etter en håndfull møter og nå sover de sammen i buret rett som det er.
Adferd mot mennesker: Fortsatt en god kosegutt : )

Ingerid Øksnevad
River avispapir
Posts: 886
Joined: 05 Jun 2013, 09:37

Re: Rotteskogens Kull E - Domino's Kull F (Samarbeid)

Post by Ingerid Øksnevad »

Mattekullet 26 mnd rapport

Jente 1. X
I begynnelsen av februar fikk vår egen mattebaby X, slippe. Hun var veldig svak I bakbena og ble veldig tung de siste månedene. Vi lot henne slippe når hun var tydelig ukomfortabel med å være noe annet sted enn I buret, og når det ble tydelig at det ble vanskelig for henne å bevege seg rundt.
X har vært flokkens solide tott. Aldri redd for noe og stødig I alle introer. Hun var aldri spesielt kosete, men sosial og kom alltid og hilste på oss når vi var I nærheten.

Jente 2: Kosinus, Knaske (Fikk nytt navn hos Tindra)
Knaske, Tindras bestevenn, Knaske, måtte en tur til veterinæren på senhøsten. Hun hadde en tann i underkjeven som begynte å vokse seg unormalt lang. Tannen ble slipt ned, og alt gikk fint. Vi fikk dog en trist beskjed med oss hjem. Veterinæren hadde oppdaget tre kuler i buken hennes, og Knaske ble vurdert å være for gammel til operasjon. Vi tok henne med oss hjem, enige om å gi henne det beste livet en rotte kunne få, så lenge hun ikke hadde det vondt. Det gikk fint lenge, og til tross for at to av kulene vokste mye så det ikke ut til å plage henne. I slutten av januar ble hun raskt dårligere, og den 25. var det ikke lenger noe å diskutere. Knaske måtte få slippe. Dette var en tøff avgjørelse for en 10åring å være med på, men Tindra var tapper, og var med Knaske helt til det var over. Vi kommer aldri til å glemme deg, Knaske. Du har en helt spesiell plass i hjertene våre.

Jente 3: Sirkeline
Er nå siste gjenlevende mattetott.
Hun sliter litt, tjukk og lat :) Har noen små svulster, men ikke noe som plager henne. Bakbena blir vel det som tar henne..

Jente 4. Radius.
Avlivet jan '17 pga svulst som sprakk.

Gutt 1 Vektor
Avlivet des '17 Dagen før han ville blitt 2 år forlot snilleste Vektor oss. Han har vist åpenbare tegn på smerte i helgen, og siste døgnet ble han gradvis mer redd og tungpustet. Den store kosebamsen vår vil bli dypt savnet <3

Post Reply