Rottefest 2002

2002_logo

 

Lørdag 20 juli hadde vi vårt første rottetreff hjemme hos Jorunn. Vi som var der er også medlemmer på “rotteprat mailliste” og vi hadde bestemt oss for å treffes. Det var 9 som kom, selv om flere gjerne skulle ha vært der men kunne ikke pga forskjellige ting.

De som kom var: Kim, Kristin, June, Irene, Hilde, Heidi & Bjørn, Siri, og Jorunn. Meningen var å bli bedre kjent og diskutere hva som skulle skje videre med Norsk Tamrotteforening. Selv om de fleste aldri hadde truffet hverandre fra før, så gikk praten lett fra første stund. Det er jo alltid litt spennende å treffe folk en kun har mailet med, man lurer alltid på om de er slik man har forestilt seg de er.

Jeg tror jeg kan si at alle hadde det veldig hyggelig og vi gleder oss allerede til neste års treff. Vi diskuterte rotter, avl og hva mer vi kan gjøre for NTF. Vi hadde loddsalg med masse fine rotterelaterte gaver og vi fikk samlet inn kr.925 som går rett i klubbkassen. Alle hadde med seg en rotterelatert gave som gikk til utlodding. Vi hadde i tillegg fått mange fine gaver fra rottevenner i Florida. Når det gjaldt maten, så gjorde vi det lettvint. Alle tok med litt brus/kaker/is, så bestillte vi pizza senere på kvelden.

Klikk her for å se Siri’s bilder fra rottefesten (åpnes i nytt vindu).

Heidi & Bjørn tok også mange bilder, klikk her (åpnes i nytt vindu).

Her er et referat av hva som ble tatt opp:

1. Vi kommer til å gjøre NTF til en mer offisiell klubb. Få vårt eget domenenavn og evnt nettsted. Bjørn skal hjelpe oss med dette. Kim blir fortsatt NTF’s webmaster.

2. Vi skal lage et nyhetsbrev til NTF medlemmer og få en oversikt over hvor mange som fortsatt vil være med videre.

3. Det ble foreslått å ha en liten medlemsavgift, slik at klubben kan få inn litt penger til å arrangere en utstilling med. Ved å arrangere en utstilling så får vi også en ny mulighet til å samle inn penger ved hjelp av loddsalg, salg av brus/kaffe/kaker, stand vi kan ha hvor vi selger rotteeffekter osv.

4. Det ble valgt et foreløpig styre og de valgte er:
Leder: Kristin
Nestleder: Kim
Sekretær: June/Kristin
Kasserer: Siri og Jorunn

5. Siri og Jorunn som ble valgt til kasserer, skal åpne en egen bankkonto for NTF. Pengene fra loddsalget blir satt inn på den kontoen.

6. Det ble foreslått å ha en navnekonkurranse blant medlemmene for klubben. Skal vi beholde det gamle klubbnavnet eller få et nytt?

7. Når domenenavn og klubbnavn er klart, skal vi lage et skriv som forteller om klubben vår. Det skal vi gi til dyrebutikker og veterinærer som igjen deler det ut til de som kjøper rotter/ eller er hos veterinær.

8. Vi skal ha en fotokonkurranse hvor vi stemmer over “månedens rotte”, så på slutten av året samler vi de og lager en kalender for salg.

9. Det ble foreslått å ha en logo tegnekonkurranse når vårt domenenavn og klubbnavn blir klart. Selv om NTF logoen som Bella har laget er fin, så hadde det vært gøy å ha noe vi har laget selv og stemt over. Vi har sikkert noen kreative medlemmer som kan bidra med noe fint.