COVID – 19 OPPDATERING, OG INFO OM STYRET

Det kommer ikke til å bli avholdt treff e.l i 2020. Det er ikke forsvarlig med tanke på hvordan situasjonen er pr. dags dato. Vi kan heller ikke ta stilling til når treff o.l kan forekomme i 2021.

Vi vil benytte anledningen til å opplyse om at 80% av NTF sitt styre (3/5) jobber innen helse og utdanning, dette i Bergen og Oslo-området. Dvs. at disse personene har en del arbeid i sine jobbsituasjoner akkurat nå, og dette kan gjøre vår responstid på mail, og sosiale medier, litt lenger enn normalt.

Vi kommer allikevel til å gjøre så godt vi kan for å svare på henvendelser, og følge med på det som skjer med våre fantastiske rotter. Det kan, som sagt, bare ta litt lenger tid enn normalt før dere får svar.

Facebooksiden, og gruppen, vil fortsatt bli moderert.

Ikke nøl med å ta kontakt om det er noe!

Mvh, Norsk Tamrotteforening
ntf@tamrotter.com