Østlandstreffet 2015

Østlandstreffet 2015 ble arrangert i en hage på Røa, søndag 7. juni. Selv om det var meldt regn og torden endte treffet opp i strålende sol hele dagen.Vi var ute og grillet, skravlet, viste frem rotter og hadde det veldig hyggelig! Vi endte opp med å bli en god gjeng på nesten 40 mennesker! Fantastisk oppmøte! Da en god del var kommet startet vi med en presentasjons- runde for å bli litt kjent. Etterpå var det grilling, kaker, kaffe og hygge.

Vi arrangerte også rotte-race, stor suksess for kvikke jenterotter, men ikke like vellykket for mine treige, gamle klumper av noen rottemenn. Røret de skulle løpe i var jo en perfekt soveplass?
Men til slutt ble det altså kåret en vinner, gratulerer så mye! Vi hadde loddtrekning med masse premier og jeg tror nesten ingen vendte tomhendte hjem. Vi fikk også noen nye medlemmer den dagen.

Alt i alt var det en trivelig dag hvor man fikk møtt og blitt kjent med mange hyggelige rottefolk og rotter. Må gjentas! Håper på å se dere alle igjen neste år, og håper noen nye ansikter dukker opp også

-Skrevet av Mari Galåen